top of page

WERKPLEKONDERZOEK

Binnen de groep van bedrijven die gevaarlijke stoffen opslaan nemen BRZO-inrichtingen een bijzondere plaats in. Vanwege de mogelijke gevolgen bij incidenten met gevaarlijke stoffen moeten deze bedrijven een veiligheids management systeem hebben en moeten vooraf alle mogelijke scenario's zijn geïdentificeerd.

Dakdekkers at Work

INDIVIDUELE TOETSING

Depositphotos_127588354_original.jpg

UITVAL EN VERZUIM

Arts en Patiënt

OPTIMALE WERKSITUATIE

Relevante activiteiten

Het integraal werkplekonderzoek is gericht op het voorkomen of verhelpen van gezondheidsklachten. Medewerkers met rugklachten of klachten gerelateerd aan stress? Wees er vroeg bij! Met onze individuele werkplek onderzoeken voorkomt u onnodig letsel en verzuim.

Op de goede weg

Onveilige en niet-ergonomische werkplekken leiden mogelijk tot uitval en verzuim. Dat is erg vervelend. Vaak is de oplossing eenvoudiger dan u van tevoren had voorzien. Twijfelt u? Neem contact met ons op. Wij helpen u op weg.

Tevreden werknemers

Op basis van het integrale werkplekonderzoek ontvangt u een gericht advies voor het optimaliseren van de werksituatie. Daarmee kunt u de klachten en het verzuim bij uw werknemers terugdringen én levert u direct een positieve bijdrage aan de productiviteit en tevredenheid van uw werknemers.

Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem dan vandaag contact met ons op.

Werkplekonderzoek: Services
bottom of page